A Legérdekesebb Innovációk Technológiai Show-ja

2019. május 6., hétfő

Első ízben kerül megrendezésre az INNOEXPO Kiállítás és Vásár, október 25. és 27. között a Hungexpo A pavilonjában. A rendezvényen a különböző szakmai résztvevők és a nagyközönség személyesen is megismerkedhet számos hazai és külföldi innovációval.

A kiállítást egy szakmai nap nyitja, majd két további napon várják a nagyközönséget.

Az október 25-re tervezett szakmai napon a befektetők, valamint a közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói díjmentesen vehetnek részt, a rendezők ezzel is támogatni szeretnék a kiállítók, a befektetők, az innováció területén tevékenykedő szakemberek és intézmények, valamint a jövő generáció egymásra találását.

Szombaton és vasárnap látványos és izgalmas programokkal készülnek, neves hazai és külföldi előadókkal több színpadon, így akár a családok számára is nagyszerű időtöltésnek ígérkezik a rendezvény. Hasonlóan a Las Vegasi CES-hez, egy minden tekintetben innovatív, újszerű kiállítás és vásár kerül megrendezésre, amely kézzelfogható közelségbe hozza a legújabb technológiákat.

A gazdaság minden területéről kerülnek innovációk bemutatásra, legyen szó autóiparról, informatikáról, mesterséges intelligenciáról, robotikáról, digitalizálásról, űrtechnológiáról vagy akár az otthoni szórakoztató elektronikáról.

A szervezők várják azon magyar, vagy Magyarországhoz köthető innovátorok és vállalkozások jelentkezését, akik szívesen bemutatnák termékeiket, technológiáikat a nagyközönség és a szakma számára.

Bővebb információ: http://innoexpo.hu/

Jelentkezés:
Monori Tímea
projektvezető
InnoExpo Kft.
+3620-566-4140
monori.timea@innoexpo.hu